Aanbieding

Gewrichtspijn bestrijder

295.00 125.00

LLLT Gewrichtspijn bestrijder voor efficiente  behandeling van alle soorten gewrichtspijnen zoals bijvoorbeeld: enkels, knieën, zwellingen, verstuiking, artritis, reuma, schouders etc.

Beschrijving

Gewrichstpijn bestrijder

Gewrichtspijn bestrijder, een uniek apparaat dat met lucht kneedmassage, thermisch infrarood, rood led licht en een koudlicht laser de gewrichtspijn verminderd dan wel geneest op den duur. Genezen is afhankelijk van wat de pijn veroorzaakt en niet altijd mogelijk maar verlichting van de pijn is volgens diverse onderzoeken vrijwel altijd mogelijk. LLLT Gewrichtspijn bestrijder Lichttherapie bij degezondheidsadviseur.nl

Te gebruiken bij:

Scherpe pijn zoals bij enkel, knieen, zwellingen van de gewrichten, sportblessures, verstuikingen, artritis, gewrichten algemeen, artrose, reuma, schouders etc.

Wat zijn de voordelen van de Gewrichtspijn bestrijder :

1.LCD touch display

2. Flexibel ontwerp, met 90 graden vorm, het geschikt voor hoeken zoals, elleboog en enkel; riem is flexibel, geschikt voor diverse mensen.

3. Tijdens de behandeling zijn de handen vrij.

4. Klein formaat en gemakkelijk mee te nemen.

5. fysiotherapie revalidatie thuis, geen bijwerking, geen trauma,

6. Dit gewrichtspijnbestrijding apparaat met  functies inclusief rood licht therapie, koud licht lasertherapie, massage en infrarood thermische therapie,

7. Zeer efficiente behandling

LLLT Gewrichtspijn bestrijder Lichttherapie bij degezondheidsadviseur.nl

Het behandelingsprincipe:

1. Laserlichtpenetratie is 1 cm tot 7 cm, het bevordert de bloedcirculatie en de laser-energie wordt snel door de cellen geabsorbeerd, waardoor het beschadigde weefsel en de cellen kunnen worden gerepareerd;

2. Laserlichttherapie: verbetering van bloedreparatieparameters door laserlichtbestraling, om de ontsteking te elimineren, de bloedviscositeit en bloedlipiden te verlagen; activeren van de bloedcellen, verbeteren van de vervormbaarheid van de cellen en zuurstof draagvermogen, verbeteren van de bloedstroom en viscositeit; Versnelt het metabolisme en de groei van cellen, en versnelt ook de wondgenezing.

3. Kneedmassage dmv lucht: masseren van bloedkanalen, kniepijn verlichten.

Beschrijving

  • Aantal leds: 16 st., elk 60mW, totaal 960W
  • Aantal Lasers: 3 st. 808nm, totaal 540mW
  • Lader: 240V 50-60 hz
  • verwarmings temperaturen: Laag 45±3℃, Midden 50±3℃, Hoog 55±3 graden Celsius
  • Afmetingen: L200xW108xH120mm
  • Auto timer: 15 min.
  • 2 jaar garantie

 

Voor meer informatie over Licht en Laser Therapie klik hier. Voor meer info over Pijnbestrijding klik hier.

Let op: De thuislaser heeft een optimale werking bij 2 keer per dag gebruiken. Bij twijfel vraag ons om advies. Wij helpen je graag!

 

LLLT Gewrichtspijn bestrijder , Gezonder leven, wij geven je advies, Degezondheidsadviseur.nl