Over Ons

Over Ons, degezondheidsadviseur.nl

Degezondheidsadviseur.nl is een webshop die net wat meer doet dan andere voedingssupplement verkopers. Namelijk, wij geven advies en ondersteunen de koper in hun keuze.

Gezonder leven, wij geven je advies, Degezondheidsadviseur.nl

Degezondheidsadviseur.nl is mede een initiatief van Centrum Vitaal, een natuurgeneeskundige praktijk met 30 jaar ervaring. Met succes worden nog steeds haar clienten behandelt voor vele ziektes en aandoeningen. Met die kennis en praktijkervaring bieden wij een aantal producten aan op het gebied van gezondheidsondersteuning. Naast homeopatische geneesmiddelen, voedingssupplementen, Schussler zouten en Aloe Vera bieden wij ook hulpmiddelen en apparaten aan. Wij streven naar het leveren de beste kwaliteit en het geven van de best mogelijke online ondersteuning, immers het gaat om je gezondheid! Mocht uit ons advies blijken dat een consult misschien toch beter voor je is dan kun je uiteraard terecht bij onze Centrum Vitaal vestigingen in Hengelo en Amersfoort (wellicht in de nabije toekomst ook bij jou in de buurt). Onze medewerkers zijn afgestudeerd in Natuurgeneeskunde, Homeopathie, Acupunctuur en Psychosociale ondersteuning. Of het nu gaat om een burn-out traject, verantwoord afvallen, Mindfulness cursus, een gezondheidsscan, pijnbestrijding, (omgaan met) stress of Lichtherapie, wij kunnen je helpen!

Bezoek onze shop en maak je keuze. Kom je er niet uit of heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij zullen zo snel mogelijk reageren.

 

 

Gezonder leven, wij geven je advies, Degezondheidsadviseur.nl